Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants / Paul R. Dittmer, Gerald G. Griffin

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    D58 1994
     
    358045 (Shelf),BOK
    Dittmer, Paul

         Principles of food, beverage, and labor cost controls for hotels and restaurants. - New York , 1994.

         xii, 562 p. : ill. ; 25 cm.
         Includes index.

         ISBN 0442016018.
         
         1. Food service - Cost control.I. Griffin, Gerald G.,1936- II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sabah; UITM Melaka; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    358045ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKret
    446380ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top