Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Basics of FOOD PREPARATION / Azrina Azlan

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX651
    .A97 2014
     
    1036115 (Shelf),BOK
    Azrina Azlan

         Basics of FOOD PREPARATION.

         vii, 248 pages : colour illustrations ; 27 cm.

         ISBN 9789673443987.
         
         1. Cooking 2. Food.I. Title
         Control No. : 31192
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1036115ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top