Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Restaurant Franchising : Concepts, Regulations and Practices / Editor: John S. Andrew

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.M27
    R47 2019
     
    1038095 (Shelf),BOK
    Restaurant Franchising : Concepts, Regulations and Practices.

         xi, 311 pages : illustrations ; 24 cm.

         ISBN 9781682505427.
         
          1. Restaurant management 2. Franchises (Retail trade).I. Andrew, John S. II. Title
         Control No. : 30935
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1038095ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top