Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of Halal Food Production / Edited by Mian N. Riaz and Muhammad M. Chaudry

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP372.6
    .H36 2019
     
    1038355 (Reference),BOK
    Handbook of Halal Food Production.

         xvii, 381 pages : illustrations ; 24 cm.

         ISBN 9781498709712.
         
         1. Food industry and trade - Standards 2. Halal food 3. Halal food industry.I. Riaz, Mian N. II. Chaudry, Muhammad M. III. Title
         Control No. : 30878;33177
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1038355ReferencePTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top