Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Guidelines to FOOD INNOVATION / Chemah Tamby Chik, Sabaianah Bachok

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP374
    .C44 2018
     
    1027662 (Shelf),BOK
    Gifted By-UiTM Press (1027666)
    Chemah Tamby Chik

         Guidelines to FOOD INNOVATION.

         vi, 85 pages : some colour illustrations ; 26 cm.

         ISBN 9789673635191.
         
         1. Food industry and trade - Malaysia - Technological innovation.I. Sabaianah Bachok II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak; UITM Sabah; UiTM Negeri Sembilan; UITM Pahang; UITM Perak; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1027662ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    1027663LostPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    1027664ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    1027665ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    1027666In DigitizationPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKitm
    1049025ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top