Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

QUALITY CONTROL IN THE FOOD INDUSTRY / edited by S. M. HERSCHDOERFER VOLUME 3

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP372.5
    .Q35 1972
     
    86630 (Shelf),volume 3,BOK
    QUALITY CONTROL IN THE FOOD INDUSTRY.

         xiv, 486 pages : illustrations ; 24 cm Food science and technology.

         ISBN 012342903X.
         
         1. Food industry and trade - Quality control.I. Herschdoerfer, S. M. II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    86630Shelfvolume 3PERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top