Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Innovative Technologies for Food Preservation : Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms / Edited by Francisco J. Barba, Anderson de Souza Sant'Ana, Vibeke Orlien, Mohamed Koubaa

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP371.2
    .I57 2018
     
    1023919 (Shelf),BOK
    Innovative Technologies for Food Preservation : Inactivation of Spoilage and Pathogenic Microorganisms.

         xii, 315 pages ; 23 cm.

         ISBN 9780128110317.
         
         1. Food - Preservation.I. Barba, Francisco J. II. Sant'Ana, Anderson III. Orlien, Vibeke IV. Muhamed Koubaa V. Title
         Control No. : 25379
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1023919ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOS-SRR

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top