Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

UNDERSTANDING FOOD : Principles and Preparation / Amy C. Brown

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX354
    .B684 2019
     
    1024329 (Shelf),BOK
    Brown, Amy C.

         UNDERSTANDING FOOD : Principles and Preparation.

         1 various paging : illustrations (some color) ; 28 cm.

         ISBN 9781337557566.
         
          1. Food.I. Title
         Control No. : 24855
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1024329ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKslr

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top