Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Thickening and gelling agents for food / edited by Alan Imeson

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP453.C65
    T48 1992
     
    353814 (Shelf),BOK
    Thickening and gelling agents for food. - London. - New York , 1992.

         xi, 258 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 0751400939.
         
         1. Food additives 2. Colloids 3. Gelation.I. Imeson, Alan II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    353814ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top