Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food biochemistry / C. Alais, G. Linden translator, A. Whitehead

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX545
    .A4213 1991
     
    356967 (Shelf),BOK
    Alais, Charles

         Food biochemistry. - New York , 1991.

         222 p. : ill. ; 25 cm Ellis Horwood series in food science and technology.
         Translation of: Abrege de biochimie alimentaire.

         ISBN 0747600562.
         
         1. Biological chemistry 2. Food - Composition.I. Linden, G II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    356967ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top