Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Dough rheology and baked product texture / edited by Hamed A. Faridi, Jon M. Faubion

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX560.D68
    D68 1990
     
    362439 (Shelf),BOK
    Dough rheology and baked product texture. - New York , 1990.

         xii, 605 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 0442317964.
         
         1. Dough - Mechanical properties 2. Baked products - Texture.I. Faubion, Jon M II. Faridi, Hamed III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    362439ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret
    8419NCShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top