Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

A HISTORY OF FOOD / MAGUELONNE TOUSSAINT-SAMAT ; translated by Anthea Bell

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX353
    .T6413 2009
     
    1011169 (Shelf),BOK
    Toussaint-Samat, Maguelonne , 1926-

         A HISTORY OF FOOD.

         xx, 756 pages : some colour illustrations ; 26 cm.

         ISBN 9781405181198
         .-ISBN 1405181192.
         
         1. Nutrition - Social aspects - History 2. Food - History 3. Food supply - Social aspects.I. Title
         Control No. : 20260
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1011169ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKslr
    1011170ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top