Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Flavour : From Food to Perception / EDITED BY Elisabeth Guichard, Christian Salles, Martine Morzel, Anne Marie Le Bon

  • Linear

  • MARC

  •  
    QP456
    .F53 2017
     
    1009104 (Shelf),BOK
    Flavour : From Food to Perception.

         xvii, 400 pages : illustrations ; 26 cm.

         ISBN 9781118929414.
         
          1. Taste 2. Flavor 3. Chemical senses.I. Guichard, Elisabeth - 1956- II. Salles, Christian III. Morzel, Martine IV. Bon, Anne Marie Le V. Le Bon, Anne Marie VI. Title
         Control No. : 19046
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1009104ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top