Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Basics of food preparation / Azrina Azlan

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX 714
    .A997 2014
     
    1012923 (Shelf),BOK
    Azrina Azlan

         Basics of food preparation.

         vii, 248 pages : illustrations (some color ) ; 27 cm.

         ISBN 9789673443987.
         
         1. Cooking 2. Food.I. Title
         Control No. : 18905
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1012923ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top