Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food Preparation FOR THE PROFESSIONAL / David A. Mizer, Mary Porter, Beth Sonnier, Karen Eich Drummond

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .M59 2000
     
    1009776 (Shelf),BOK
    Mizer, David A.

         Food Preparation FOR THE PROFESSIONAL.

         xxii, 549 pages : illustration ; 24 cm.

         ISBN 9780471251873.
         
         1. Quantity Cookery 2. Food Service.I. Porter, Mary II. Sonnier, Beth III. Drummond, Karen Eich IV. Title
         Control No. : 18593
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1009776ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top