Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

INTRODUCTION TO PROFESSIONAL FOODSERVICES / Wallace L. Rande

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911
    .R33 2016
     
    1009827 (Shelf),BOK
    Rande, Wallace L.

         INTRODUCTION TO PROFESSIONAL FOODSERVICES.

         x, 285 pages : illustration ; 26 cm.

         ISBN 9780471577461
         .-ISBN 0471577464.
         
         1. Food Service 2. Restaurant managemant 3. Quantity cooking.I. Title
         Control No. : 18584
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1009827ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top