Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Understanding Food : Principles and Preparation / Amy C. Brown

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX354
    .B76 2015
     
    1007899 (Shelf),BOK
    Brown, Amy C.

         Understanding Food : Principles and Preparation.

         xx, 622 pages : illustrations ; 29 cm.

         ISBN 9781133607151
         .-ISBN 1133607152.
         
         1. Food 2. Nutrition.I. Title
         Control No. : 19121;19786
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1007899ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    1012907ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top