Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food preparation for the professional / David A. Mizer, Mary Porter, Beth Sonnier

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .M55 1987
     
    362129 (Shelf),BOK
    Mizer, David A

         Food preparation for the professional. - New York , 1987.

         xvi, 526 p. : ill. ; 24 cm.
         Includes indexes.

         ISBN 0471883034.
         
         1. Quantity cookery.I. Porter, Mary II. Sonnier, Beth III. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sabah; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    362129ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret
    368908WithdrawnPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    441534WithdrawnPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top