Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Basic food and beverage cost control / Jack E. Miller, David K. Hayes

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    M55 1994
     
    362119 (Shelf),BOK
    Miller, Jack E. , 1930-

         Basic food and beverage cost control. - New York, NY , 1994.

         xi, 388 p. ; 25 cm.

         ISBN 0471579181.
         
         1. Food service - Cost control.I. Hayes, David K. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak; UITM Perlis; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    362119ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    362120WithdrawnPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    448527ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top