Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Viscoelastic properties of foods / edited by M.A. Rao and J.F. Steffe

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX535
    .V57 1992
     
    337189 (Shelf),BOK
    Viscoelastic properties of foods. - London. - New York , 1992.

         xii, 441 p. : ill. ; 23 cm Elsevier applied food science series.

         ISBN 1851667490.
         
         1. Food - Testing 2. Viscoelasticity.I. Rao, M. A.,1937- II. Steffe, J. F III. Title IV. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    337189ShelfPERPUSTAKAAN UNDANG-UNDANG TAR(PUU)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top