Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Advanced professional cooking / Wayne Gisslen

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .G52 1992
     
    335808 (Shelf),BOK
    Gisslen, Wayne , 1946-

         Advanced professional cooking. - New York , 1992.

         xxi, 645 p. : ill. (some col.) ; 26 cm.

         ISBN 9780471836834
         .-ISBN 0471836834.
         
         1. Food service 2. Quantity cookery.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    335808ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    517843ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret
    871148ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKslr

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top