Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Cereals in breadmaking : a molecular colloidal approach / Ann-Charlotte Eliasson, Kare Larsson

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX558.B7
    E45 1993
     
    343941 (Shelf),BOK
    Eliasson, Ann-Charlotte , 1953-

         Cereals in breadmaking : a molecular colloidal approach. - New York , 1993.

         vi, 376 p. : ill. ; 24 cm Food science and technology 55.

         ISBN 0824788168.
         
         1. Colloids 2. Bread - Analysis 3. Grain - Analysis.I. Larsson, Kare,1937- II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    343941ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKret

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top