Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

New ingredients in food processing : Biochemistry and agriculture / edited by Guy Linden, Denis Lorient

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP450
    .N49 2014
     
    1009573 (Shelf),BOK
    New ingredients in food processing : Biochemistry and agriculture.

         xviii. 366 pages : illustrations ; 24 cm.

         ISBN 9789351072768.
         
         1. Food industry and trade 2. Food - Composition.I. Linden, Guy II. Lorient, Denis III. Title
         Control No. : 14271
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1009573ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKslr
    1009574ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top