Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of antioxidants for food preservation / edited by Fereidoon Shahidi

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX553
    .H36 2015
     
    1003731 (Reference),BOK
    Handbook of antioxidants for food preservation. - United Kingdom , 2015.

         xxiii, 487 p. : ill ; 23 cm.
         Includes index.

         ISBN 9781782420897 (hbk.).
         
         1. Antioxidants 2. Food - Preservation.I. Shahidi, Fereidoon II. Title
         Control No. : 10947
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1003731ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top