Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food production operations / Parvinder S. Bali

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .B35 2009
     
    971428 (Shelf),BOK
    Bali, Parvinder S. ali, Parvinder S.

         Food production operations. - New Delhi , 2009.

         xiv, 588 p. : ill. ; 24 cm + 1 DVD-ROM (4 3/4 in.).
         Includes bibliographical references and index.

         ISBN 0198061811
         .-ISBN 9780198061816.
         
         1. Food service management - Textbooks 2. Cooking, Indic 3. Quantity cooking - Textbook.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    971428ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top