Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

INTRODUCTION TO THE PHYSICAL CHEMISTRY OF FOODS / Christos Ritzoulis, Translated by Jonathan Rhoades

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX541
    .R58 2013
     
    974571 (Shelf),BOK
    Ritzoulis, Christos

         INTRODUCTION TO THE PHYSICAL CHEMISTRY OF FOODS.

         xiii, 210 pages : illustrations ; 25 cm.

         ISBN 9781466511750
         .-ISBN 1466511753.
         
          1. Food - Compositio 2. Chemistry, Technical - Analysi 3. Food - Composition.I. Rhoades, Jonathan II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    974571ShelfPERPUSTAKAAN KEJURUTERAAN TAR(P3)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top