Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of herbs and spices / edited by K.V. Peter

  • Linear

  • MARC

  •  
    SB351
    .H36 2012
     
    960416 (Reference),1,BOK
    Handbook of herbs and spices. - mbridge, England , 2012.

         2 v. : ill. ; 25 cm.

         ISBN 9780857090393 (vol.1)
         .-ISBN 9780857090409 (vol.2).
         
         1. Food aduteration and inspection - Handbooks, manuals, et 2. Spices - Handbooks, manuals, etc.I. Peter, K. V. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    960416Reference1PERP. PERUBATAN TAR KAMPUS SG. BULOH(PPSB)BOOKruj
    960417Shelf2PERP. PERUBATAN TAR KAMPUS SG. BULOH(PPSB)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top