Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Foodservice organizations : a managerial and systems approach / Mary B. Gregoire

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.M27
    S69 2013
     
    942625 (Shelf),BOK
    Gregoire, Mary B.

         Foodservice organizations : a managerial and systems approach. - Upper Saddle River, N.J. , 2013.

         xxi, 525 p. : ill. ; 28 cm.

         ISBN 9780132620819 (pbk.)
         .-ISBN 0132620812 (pbk.).
         
         1. Food service management.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    942625ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top