Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Flavor, fragrance, and odor analysis / edited by Ray Marsili

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX546
    .F52 2012
     
    912619 (Shelf),BOK
    Flavor, fragrance, and odor analysis. - Boca Raton, FL , 2012.

         xi, 268 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 9781439846735
         .-ISBN 1439846731.
         
         1. Food - Sensory evaluation.I. Marsili, Ray - 1946- II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    912619ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    930088ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top