Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food Packaging and Food Alterations : The User-Oriented Approach / Salvatore Parisi

  • Linear

  • MARC

  •  
    HD9006
    .P275 2012
     
    913327 (Shelf),BOK
    Parisi, Salvatore

         Food Packaging and Food Alterations : The User-Oriented Approach.

         xxviii, 392 pages : illustrations ; 26 cm.

         ISBN 1847350607
         .-ISBN 9781847356062.
         
         1. Food - Packaging.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pahang
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    913327ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    974855ShelfPERPUSTAKAAN KEJURUTERAAN TAR(P3)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top