Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food and beverage cost control / Lea R. Dopson, David K. Hayes

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    D66 2011
     
    899091 (Re-process),BOK
    Dopson, Lea R.

         Food and beverage cost control. - Hoboken, NJ , 2011.

         xxx, 544 pages : illustrations ; 25 cm.

         ISBN 9780470251386
         .-ISBN 0470251387
         .-ISBN 0470251395 (pbk.)
         .-ISBN 9780470251393 (pbk.).
         
         1. Food service - Cost control.I. Hayes, David K. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    899091Re-processPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top