Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

the professional chef / The Culinary Institute of America

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .P76 2011
     
    890959 (Shelf),BOK
    the professional chef.

         xix, 1212 pages : illustrations (some color) ; 29 cm.

         ISBN 9780470421352
         .-ISBN 0470421355.
         
         1. Quantity cooking 2. Food handling.I. Culinary Institute of America. II. Title
         Control No. : 20199
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    890959ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    890960ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    922716ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    1011428ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKslr
    1011429ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    1011430ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top