Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

the art of charcuterie / John Kowalski; The Culinary Institute of America

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX612.M4
    K73 2011
     
    1009401 (Shelf),BOK
    Kowalski, John , 1954-

         the art of charcuterie.

         ix, 388 pages : color illustration ; 27 cm.
         Includes indexes.

         ISBN 9780470197417.
         
         1. Meat - Preservation 2. Cold dishes (Cooking) 3. Fishery products - Preservation.I. Culinary Institute of America. II. Title
         Control No. : 18720
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    1009401ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top