Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of seafood and seafood products analysis / edited by Leo M.L. Nollet, Fidel Toldra

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX385
    .H36 2010
     
    885902 (Reference),BOK
    Handbook of seafood and seafood products analysis. - Boca Raton , 2010.

         xviii, 910 p. : ill. ; 27 cm.

         ISBN 9781420046335 (hbk.)
         .-ISBN 1420046330 (hbk.).
         
         1. Seafood - Handbooks, manuals, etc. - Analysis.I. Nollet, Leo M. L. - 1948- II. Toldra, Fidel III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    885902ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    895554ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top