Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The food safety hazard guidebook / Richard Lawley, Laurie Curtis & Judy Davis

  • Linear

  • MARC

  •  
    QW85
    L418f 2008
     
    883756 (Shelf),BOK
    Lawley, Richard

         The food safety hazard guidebook. - Cambridge , 2008.

         x , 422 p. ; 25 cm.

         ISBN 9780854044603 (hbk.)
         .-ISBN 0854044604 (hbk.).
         
         1. Food Microbiology 2. Food Handling 3. Food Hypersensitivity 4. Foodborne Diseases.I. Curtis, Laurie II. Davis, Judy III. Royal Society of Chemistry (Great Britain). IV. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    883756ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    916973ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    916974ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top