Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

A history of food / Maguelonne Toussaint-Samat ; translated by Anthea Bell

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX353
    .T68 2009
     
    880486 (Shelf),BOK
    Toussaint-Samat, Maguelonne , 1926-

         A history of food / Maguelonne Toussaint-Samat ; translated by Anthea Bell.

         xx, 756 pages : illustrations (some color) ; 26 cm.

         ISBN 9781405181198
         .-ISBN 1405181192.
         
         1. Food - History - History 2. Food supply - History 3. Nutrition - Social aspects - History.I. Bell, Anthea II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    880486ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    896398ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top