Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

MICROBIOLOGY HANDBOOK : MEAT PRODUCTS / Edited by Rhea Fernandes

  • Linear

  • MARC

  •  
    QR117
    .M525 2009
     
    879059 (Reference),BOK
    MICROBIOLOGY HANDBOOK : MEAT PRODUCTS.

         xiv, 257 pages : illustrations ; 24 cm.

         ISBN 1905224664
         .-ISBN 9781905224661.
         
         1. Meat - Quality 2. Meat - Microbiology 3. Meat - Preservation.I. Fernandes, Rhea II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    879059ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    885301ReferenceMEATPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top