Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Fenaroli's handbook of flavor ingredients / George A. Burdock

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP418
    .B86 2010
     
    877053 (Reference),BOK
    Burdoc, George A.

         Fenaroli's handbook of flavor ingredients. - Boca Raton, FL , 2010.

         xxiv, 2135 p. : ill. ; 29 cm.

         ISBN 9781420090772 (hardcover : alk. paper)
         .-ISBN 1420090771 (hardcover : alk. paper).
         
         1. Flavoring essences - Handbooks, manuals, etc.I. Fenaroli, Giovanni II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    877053ReferencePERPUSTAKAAN KEJURUTERAAN TAR(P3)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top