Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The advanced professional pastry chef / Bo Friberg; with Amy Kemp Friberg

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX773
    .F7496 2003
     
    871221 (Shelf),BOK
    Friberg, Bo , 1940-

         The advanced professional pastry chef. - Hoboken, N.J. , 2003.

         850 p. : ill. (some col.) ; 28 cm.
         Includes index.

         ISBN 0471359262 (hbk.)
         .-ISBN 9780471359265 (hbk.).
         
         1. Desserts 2. Pastry 3. Baked products.I. Friberg, Amy Kemp II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Sabah; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    871221ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    872133ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKslr
    872174ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    881682ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    896397ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj
    1000339ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs
    1000340ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKOSs

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top