Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Food proteins : processing applications / edited by Shuryo Nakai and H. Wayne Modler

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP453.P7
    F675 2000
     
    868606 (Shelf),BOK
    Food proteins : processing applications. - New York , 2000.

         xiv, 390 p. : ill. ; 25 cm.

         ISBN 9780471297857
         .-ISBN 0471297852.
         
         1. Proteins.I. Nakai, Shuryo II. Modler, H. W. III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    868606ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    879554ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top