Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The microbiological risk assessment of food / S. J. Forsythe

  • Linear

  • MARC

  •  
    QW85
    F735m 2002
     
    868952 (Shelf),BOK
    Forsythe, S. J.

         The microbiological risk assessment of food. - Oxford, UK , 2002.

         viii, 212 p. : ill. ; 23 cm.

         ISBN 0632059524
         .-ISBN 9780632059522.
         
         1. Food Microbiology 2. Risk Assessment 3. Food Poisoning - prevention & control 4. Food Inspection - prevention & control.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    868952ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    879541ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top