Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

INTRODUCING FOOD SCIENCE / ROBERT L. SHEWFELT

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP370
    .S424 2009
     
    865177 (Shelf),BOK
    Shewfelt Robert L.

         INTRODUCING FOOD SCIENCE.

         xvii, 363 pages : illustrations ; 24 cm.

         ISBN 9781587160288
         .-ISBN 1587160285.
         
         1. Nutrition - Quality control 2. Food handling 3. Food industry and trade 4. Food - Microbiology 5. Food - Quality control.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UiTM Negeri Sembilan
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    865177ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    871766ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    146715ADShelfPERPUSTAKAAN INTEC(S17)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top