Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Study guide to accompany Garde manger : the art and craft of the cold kitchen / the Culinary Institute of America

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX830
    .G37 2008
     
    846147 (Shelf),BOK
    Study guide to accompany Garde manger : the art and craft of the cold kitchen. - Hoboken, N.J. , 2008.

         56 p. ; 28 cm.

         ISBN 9780470282267
         .-ISBN 0470282266.
         
         1. Quantity cookery 2. Cookery (Cold dishes).I. Culinary Institute of America. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    846147ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    872170ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top