Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The science of bakery products / edited by W.P. Edwards

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX552.15
    .S35 2007
     
    844812 (Shelf),BOK
    The science of bakery products. - Cambridge, UK , 2007.

         xiv, 259 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 9780854044863 (hard)
         .-ISBN 0854044868 (hard).
         
         1. Baked products.I. Edwards, W. P. II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    844812ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top