Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

THE FOOD & COOKING OF FINLAND : Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 60 Classic Recipes / ANJA HILL

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX723.5.F5
    H55 2007
     
    843037 (Shelf),BOK
    Hill, Anja

         THE FOOD & COOKING OF FINLAND : Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in Over 60 Classic Recipes.

         128 pages : illustrations ; 29 cm.

         ISBN 9781903141441
         .-ISBN 1903141443.
         
         1. Cookery, Finnish.I. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    843037ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top