Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Modifying flavour in food / by Joanne Hort, Andrew Taylor

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP372.5
    .M63 2007
     
    838757 (Shelf),BOK
    Modifying flavour in food. - Boca Raton, Fla. , 2007.

         xii, 283 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 9781420043891
         .-ISBN 1420043897.
         
         1. Flavor 2. Flavoring essences.I. Taylor, A. J. - 1951- II. Hort, J. - 1951- III. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    838757ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    841604ShelfPERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top