Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Soybeans as functional foods and ingredients / editor KeShun Liu

  • Linear

  • MARC

  •  
    SB205.S7
    S554 2005
     
    815535 (Shelf),BOK
    Soybeans as functional foods and ingredients. - Champaign, Ill , 2005.

         xi, 331 p. : ill. ; 24 cm.

         ISBN 1893997332 (alk. paper).
         
         1. Soyfoods 2. Soybean 3. Soybean - Composition 4. Soybean products.I. Liu, KeShun - 1958- II. Title
         Library : UiTM Shah Alam
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    815535ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK PERDANA(PP)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top