Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Study guide to accompany food and beverage cost control / Lea R. Dopson, David K. Hayes, Jack E. Miller

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX911.3.C65
    D67 2008
     
    837454 (Shelf),BOK
    Dopson, Lea R.

         Study guide to accompany food and beverage cost control. - Hoboken, N.J. , 2008.

         v, 185 p. : ill. ; 28 cm.

         ISBN 9780470140581 (pbk.)
         .-ISBN 0470140585 (pbk.).
         
         1. Food service - Study guides - Examinations - Costcontrol.I. Hayes, David K. - 1930- II. Miller, Jack E. - 1930- III. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Sabah; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    837454ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    846129ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top