Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

Handbook of Food Preservation / edited by M. Shafiur Rahman

  • Linear

  • MARC

  •  
    TP371
    .H26 2007
     
    696754 (Reference),BOK
    Handbook of Food Preservation.

         xvii, 1068 pages : illustration ; 26 cm Food science and technology.

         ISBN 9781574446067
         .-ISBN 157444606.
         
         1. Food - Preservation.I. Rahman, Shafiur II. Title III. Series
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Sarawak; UITM Sabah; UiTM Negeri Sembilan; UITM Terengganu
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    696754ReferencePERPUSTAKAAN KEJURUTERAAN TAR(P3)BOOKruj
    825859ReferencePTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKruj
    831708ReferencePERPUSTAKAAN TUN ABDUL RAZAK(P1)BOOKruj

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top