Shah Alam

  • UiTM Shah Alam
  • UITM Sarawak
  • UITM Perlis
  • UITM Pulau Pinang
  • UITM Sabah
  • UiTM Negeri Sembilan
  • UiTM Johor
  • UITM Melaka
  • UITM Pahang
  • UITM Kelantan
  • UITM Kedah
  • UITM Perak
  • UITM Terengganu
  • UiTM Libraries
.

The larder chef : food preparation and presentatio / M. J. Leto and W. K. H. Bode

  • Linear

  • MARC

  •  
    TX820
    .L46 2006
     
    698710 (Shelf),BOK
    Leto, M. J , 1910-

         The larder chef : food preparation and presentatio. - Boston , 2006.

         319 p. : ill. ; 25 cm.

         ISBN 0750668997.
         
         1. Quantity cookery 2. Cookery (Cold dishes) 3. Meat cutting 4. Food presentation.I. Bode, W. K. H. - 1931- II. Title
         Library : UiTM Shah Alam; UITM Pulau Pinang; UITM Sabah
    Accn No.Item StatusAdd IdLocationSMDItem Category
    698710ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)
    700435ShelfPTAR KAMPUS PUNCAK ALAM(PPA)BOOKRAK TERBUKA (OPEN SHELVES)

Search In

Shelf Browse

No Shelf Browse Data.

Top